Magdalena's Family Blog

31 October 2007

Nas domov v USA - mensi prezentace

Tady muzete videt 1.podlazi domu, kde bydlime. Zbytek bude v druhe casti.

Takze tady je druhe podlazi naseho domu (krome loznice rodicu). Jeste tento dum ma podzemni patro - do budoucna by melo byt pro nas, respektive pro rodice z Tennesse (sousedni stat, kde bydli rodice mamky). Je zatim nezarizene a nedokoncene, takze to nema vyznam ukazovat - budou tam 2 loznice, koupelna, kuchyn s jidelnou a vetsi spolecna mistnost (obyvak).

Pokud nekdo nevidel fotky z vnejsku domu tak tady je odkaz:

Foto 1

Foto 2

Jinak si myslim, ze jsme se zabydleli celkem rychle a postupne si zvykame na nove veci, okoli, pratele, sbor, apod. Doufam, ze ja najdu dobrou praci - sice ted mi to vyhovuje nic nedelat a uzivat si zivota, ale to nejde delat do nekonecna takze nebojte se ja makat budu :-)

PS: Budu se snazit obcas neco dat na internet, abyste meli predstavu co se tady s nama deje, novinky apod., pokud to pro Vas bude nedostacujici tak piste, emailujte - radi o Vas uslysime taky.

PETR

2 Comments:

At 02 November, 2007 01:18, Blogger AuntieBizbef said...

i have no idea what you said, petr...but, i enjoyed your videos anyway. :) it made me want to speak czech because it sounds so interesting. but, what is on the front of our door? it looked like a drawing.

 
At 13 November, 2007 03:44, Anonymous Anonymous said...

your home is beautiful! how are you all adjusting to life in NA? Petr, do you like it? It's different, huh?!

 

Post a Comment

<< Home